top of page

Jungle Bird





Jungle Bird entret cocktailscenen på 1970-tallet i Malaysia, og er en unik og forfriskende blanding av sødme, syrlighet og et hint av bitterhet.

Kombinasjonen av mørk rom, frisk ananasjuice, sure lime og Campari gir dybde og kompleksitet til denne cocktailen.


Ingredienser:

  • 45 ml mørk rom

  • 15 ml Campari

  • 30 ml fersk ananasjuice

  • 15 ml ferskpresset limejuice

  • 15 ml enkel sirup

  • Ananas eller kirsebær til garnityr


Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene i en shaker med is, rist godt, og sil deretter over i et glass fylt med is.

Pynt gjerne med tørket ananas eller et kirsebær. Safrantråder pimper cocktailen ytterligere, men kan også sløyfes.


Jungle Bird en perfekt cocktail for enhver anledning, enten det er sommerfest, en avslappende ettermiddag på terrassen eller et eksotisk middagsselskap.


bottom of page