top of page

Hugo Spritz




Opprinnelsen til Hugo Spritz er knyttet til regionen Trentino-Alto Adige i Nord-Italia, spesielt området rundt den vakre byen Merano. Drikken ble først populær på begynnelsen av 2000-tallet og har siden spredt seg til andre deler av Italia og resten av verden.


I dag er Hugo Spritz kjent som en forfriskende, trendy sommercocktail som gir en perfekt kombinasjon av sødme, syrlighet og bobler. 


Slik lager du den:

  • Plukk en liten neve mynteblader og slÃ¥ dem lett i hÃ¥nden før de puttes i et stort vinglass

  • Fyll glasset med isbiter

  • Hell pÃ¥ 2 cl hylleblomstsirup (eller hylleblomstlikør for litt mer fraspark)

  • Fyll pÃ¥ med prosecco

  • Topp med litt soda eller tonic water etter smak og preferanse

  • Tilsett et par limeskiver

  • Rør forsiktig, og server!

bottom of page