top of page
Design uten navn (21).jpg

Mikseglass

Et mikseglass er et viktig redskap i enhver hjemmebar med respekt for seg selv.

​

Hvorfor?

​

Ved røring oppnås to resultater: nedkjøling og utvanning. Selvfølgelig ønsker vi cocktailene våre kalde, og dette oppnås ved å tilsette is. Men å bare ha noen isbiter i et glass vil ikke gi en godt blandet og balansert drink.

​

Et mikseglass gjør det også enkelt å blande flere av den samme drinken samtidig. Et gjennomsnittlig mikseglass har et volum på mellom 50 og 75 cl, noe som gjør det mulig å mikse to eller flere drinker samtidig.

​

Nøkkelen til å lage cocktailer på høyt nivå er presisjon og konsistens: Du vil kunne gjenskape en perfekt Manhattan gang på gang.

 

Så kan du gjerne si: "Men jeg kan vel bare gjøre dette i shakeren min!" Det kan du selvfølgelig, men for å oppnå den samme reproduksjonsevnen og konsistensen, er det å bruke riktig verktøy for riktig oppgave avgjørende.

​

Cocktailer som skal røres, røres i mikseglass.

​

bottom of page